Parijse luchthavenmedewerkers gaan toch niet staken vlak voor Olympische Spelen

Door een geschil over bonussen voor hun werk tijdens de Olympische Spelen leek het er op dat medewerkers van luchthavens in Parijs in de week voor de Olympische Spelen het werk neer zouden leggen. De vakbonden hebben echter een akkoord kunnen bereiken met Luchthavenbedrijf ADP: alle ADP-medewerkers krijgen een bonus.

De Olympische Spelen in Parijs beginnen op vrijdag 26 juli. Door het geschil hadden diverse vakbonden gedreigd met een staking op 17 juli, negen dagen voor de start van het evenement.

De luchthavens Charles de Gaulle en Orly, die door ADP uitgebaat worden, zijn de belangrijkste toegangspoorten tot Frankrijk voor buitenlandse bezoekers van de Olympische Spelen. Naar verwachting gaat het om tot 350.000 mensen per dag tijdens de Spelen. Ook duizenden atleten en hun uitrusting komen aan op deze luchthavens.

Deel deze pagina
×

"Parijse luchthavenmedewerkers gaan toch niet staken vlak voor Olympische Spelen"

Diefstal uit handbagage

Hoe vaak komt het voor? Hoe kun je voorkomen dat er tijdens een vliegreis iets uit je handbagage wordt gestolen? Wat te doen als het toch gebeurt? Hoe vaak komt diefstal

Lees verder

Bezoek ons tijdens de Business Travel Show Europe

De Business Travel Show Europe is hét platform voor innovaties en ideeën die het zakenreismanagement vernieuwen en verbeteren. Belangrijke onderwerpen zijn zakenreisbeheer, reisrisicobeheer, klantenbindingsprogramma’s en prijsbeheer. Hier worden de nieuwste producten

Lees verder
Social media